Bij Brandt Hypotheken & Assurantiën zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbreden en verbeteren. Wij zijn mede daarom aangesloten bij FlexFront de nummer één in kantoorondersteuning. Door samenwerking met Woontrust hebben wij een nog grotere keuze in financiële producten, aanbieders en diensten waardoor wij meer vrijheid hebben bij het samenstellen van ons advies aan u. Een perfecte combinatie en daar profiteert u van!

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars. Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons bedrijf.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hiermee werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze van beloning
De kosten van onze werkzaamheden worden veelal gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen. Ook kunt u ervoor kiezen om ons rechtstreeks te belonen. Indien wij u rechtstreeks, dat wil zeggen buiten de door u te betalen premie, kosten in rekening brengen, informeren wij u hierover vooraf. Wij zijn dus te allen tijde transparant over onze beloning. 

Keurmerk Financiële Dienstverlening
Ons kantoor is als één van de weinige kantoren in Harderwijk en omgeving aangesloten bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons advies verder geborgd is. Als erkend Keurmerk adviseurs bieden wij onze relaties innovatieve kennis en flexibele, creatieve oplossingen. Dit alles tegen uiterst concurrerende condities.

Nationale Hypotheekbond
Onze hypotheekdossiers worden door ons ingevoerd bij de Nationale Hypotheekbond waardoor uw hypotheek dagelijks wordt gecontroleerd op tal van veranderingen die op uw persoonlijke situatie van toepassing kunnen zijn. Hierbij kunt u denken aan gewijzigde (rente-)tarieven en voorwaarden, maar ook een waardestijging van uw woning. Wanneer uit controle blijkt dat u kunt besparen op uw hypotheek kunnen wij als adviseurs u op dat moment direct op de hoogte brengen. Omdat wij als Keurmerk kantoor er geen belang bij hebben, dat u meer voor uw hypotheek betaald dan mogelijk is zorgt dit ervoor dat uw hypotheek altijd up-to-date is, en blijft!