1. Uw financieel adviseur staat voor u klaar
Misschien heeft u uw droomhuis al gevonden. Of bent u zich nog aan het oriënteren op de huizenmarkt? In elk geval staan wij als uw financieel adviseur voor u klaar. Wij weten precies wat er 'te koop' is op het gebied van de financiering van uw eigen woning.

2. Wat zijn uw wensen?
Wij vinden het belangrijk dat u een hypotheek krijgt die aansluit op uw wensen. Daarom willen wij weten wat u beweegt. Zo vinden wij de hypotheek die bij u past.

3. Wat zijn uw mogelijkheden?
Wat voor inkomsten heeft u? En welke uitgaven heeft u? Wat verwacht u in de toekomst? Heeft u spaargeld? Wij helpen u aan een hypotheek di eook in de toekomst betaalbaar blijft.

4. Wij helpen u bij het maken van keuzen
Alles wat u wilt, kunnen we samen bereiken. Maar eerst moeten belangrijke keuzen worden gemaakt. Wilt u de hypotheek in 30 jaar volledig aflossen? Of heeft u liever nu een nieuwe keuken? Wij geven u inzicht in de keuzen die u nu moet maken om straks uw leven te leiden zoals u dat wilt.

5. Wij bespreken de mogelijkheden met u
Er zijn vele manieren om een woning te financieren. Elke vorm heeft zijn voor- en nadelen. Wij helpen u graag die vorm te keizen die ook op de lange termijn bij u past.

6. Wat betekent het voor later?
Hypotheeklasten komen elke maand weer terug. Gelukkig krijgt u daarvoor dagelijk woonplezier terug! En wellicht bouwt u ook nog vermogen op. Maar toch, een hypotheek sluit u niet zomaar even. Wij helpen u de gevolgen van dit besluit voor de lange termijn te overzien.

7. Wat zijn uw maandlasten
Nu maken we het financiële plaatje voor u compleet: welk hypotheekbedrag mag u lenen? op welke maandelijkse lasten komt u uit? Welk vermogen bouwt u op?

8. Welke fiscale en juridische regels gelden er voor u?
Rondom de aankoop van een woning gelden ingewikkelde fiscale regels. Wij onderzoeken welke regels er in uw situatie spelen. En welke invloed ze hebben op uw woonlasten.

9. Onverwachte gebeurtenissen
We wille er niet aan denken, maar stel dat de kostwinner arbeidsongeschikt raakt of nog erger? Wij berekenen de gevolgen van deze gebeurtenissen en laten zien hoe u ook deze risico's financieel kunt afdekken.

10. Uw hypotheek, ons eindadvies
Pas wanneer wij een volledig beeld hebben van uw wensen en mogelijkheden, bevelen wij u een uitgewerkte hypotheekconstructie aan. Een advies waar u echt wat mee kunt en waar wij volledig achter staan.

11.  Geldverstrekkers onder de loep
Wij onderzoeken de mogelijkheden bij verschillende geldverstrekkers. Daarbij houden wij er constant rekening mee of de hypotheek nog volledig aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.

12. Wij houden de vinger aan de pols bij de geldverstrekker
Na uw definitieve keuze voor de hypotheek verzorgen wij de aanvraag richting de geldverstrekker. Deze moet uw hypotheek eerst goedkeuren. Wij controleren of de geldverstrekker over alle informatie beschikt en de nodige voortgang maakt. Kortom, gedurende dit beoordlingstraject houden wij de vinger aan de pols bij de geldverstrekker.

13. Tijd voor de notaris
Het ondertekenen van de hypotheekakte gebeurt bij de notaris. U mag zelf een notaris uitkiezen, maar wij helpen u graag met die keuze. Ook de notaris wil alles van uw weten. Wij verzorgen alle contacten en helpen u met het beantwoorden van de vragen. Ook  controleren wij alle procedures. want u moet er toch niet aan denken dat u op de dag zelf, de sleutel (nog) niet mag meenemen!

14. Wij zijn uw persoonlijke regisseur
Rondom de hypotheek zijn er allerlei contacten: de hypotheekverstrekker, de notaris, de taxateur, enz. Die contacten moeten strak geregisseerd worden, zodat de hypotheek ook echt op tijd rond komt.

Wij zijn gedurende het hele traject uw persoonlijke regisseur. Zullen we de volgende rolverdeling afspreken? Wij bewaken de administratieve rompslomp en u gaat verder met het uitzoeken van gordijnen bijvoorbeeld.

15.  Toekomst: wij adviseren en begeleiden u bij veranderingen
Nadat u de hypotheek heeft afgesloten, blijven wij u adviseren. Bijvoorbeeld als u uw hypotheek wilt verhogen voor een verbouwing. Of misschien wilt u wel verhuizen en uw huidige hypotheek meenemen?

Dat klinkt nog ver weg. maar u weet één ding zeker: dat wij ook dan weer voor uw klaar staan als uw persoonlijke financieel adviseur.