Hoe adviseren wij u over sparen en beleggen
Bij sparen en beleggen gaat het erom vermogen te vormen. En aangezien dat op tal van manieren kan, is het zaak heel zorgvuldig na te gaan welk doel u daarmee voor ogen hebt. Moet dat spaardoel op korte termijn behaald worden, een nieuwe auto bijvoorbeeld, dan  zullen we eerder grijpen naar het traditionele sparen. Via spaarrekeningen of termijndeposito’s. Ligt het spaardoel verder weg, dan zullen we de oplossing wellicht eerder zoeken in aandelenconstructies. En uiteraard zijn daar diverse combinaties van mogelijk. U leest er meer over bij het onderdeel sparen. 

Sparen gaat dus altijd vergezeld van een doel. Al is het doel simpelweg rendement te maken met geld dat "over" is. Altijd zullen we na moeten gaan welke methode in uw geval de voorkeur verdient.

Het is overigens niet zo dat de banken onderling nu zo vreselijk veel verschillen.
Wel verschillen de gehanteerde methodes van elkaar. En daaruit helpen wij u kiezen.

Bij Brandt Hypotheken & Assurrantiën  beschikken wij dan ook over ingangen bij meerdere banken en vermogensbeheerders. Dat maakt het vergelijken voor u een stuk prettiger.
We vragen de spaarrekening voor u aan, uw termijndeposito of uw beleggingsrekening, controleren de juistheid van de gegevens en blijven constant uw vaste aanspreekpunt.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het onderdeel sparen of bel ons op: 0341-418025.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie